Blogs over Massage bij kanker

 

Het lichaam is door kanker en de behandelingen daarvoor uit balans. Het is daarom van groot belang dat deze balans niet verder verstoord wordt. 

Gespecialiseerde massagetherapeuten van het Netwerk Massage bij kanker, kunnen dankzij specifieke kennis van de ziekte, de behandelingen en de bijwerkingen daarvan de massage afstemmen op de conditie (zowel lichamelijk en geestelijk) van een cliënt met kanker. 

Ik ben al meer dan 10 jaar lid van het Netwerk Massage bij kanker en volg jaarlijkse 1 of meerdere bijscholingen. Met mijn ervaring en de massages die ik van februari 2023 tot en met januari 2024 in het Bravis ziekenhuis mocht geven en daarnaast de passie voor mijn vak, zal ik al mijn cliënten "in de watten" leggen. Elke cliënt ontvangt een passende massage die hoort bij de medische situatie op dat moment, zodat de clënt niet verder uit balans raakt, maar juist met deze liefdevolle aanraking kan ontspannen. 

Wil je meer weten of heb je vragen over het aanbod van Beautopia, lees meer informatie op deze website en/of neem contact met mij op . 

Sandra Wijkhuisen

Berichten over Blogs over Massage bij kanker:
Ontspannen door massage bij kanker
0
Ontspannen door massage bij kanker
Ontspannen door massage bij kanker
Bijzondere ontmoeting
1
Bijzondere ontmoeting
Bijzondere ontmoeting