Care-PA for a Day

Jouw dag met een persoonlijk assistent

Waarom een persoonlijke assistent (wanneer je ziek bent?)

Veel van mijn vrouwelijke cliënten laten weten dat ze sommige persoonlijke zaken niet bespreken met hun dierbaren. Ze willen hun daar niet mee lastig vallen of worden niet altijd gehoord met enkele van hun eigen wensen. Dat is heel lastig wanneer je, lang hebt nagedacht over bepaalde zaken en je die graag wilt bespreken in deze verdrietige tijd van ziekte of het mogelijke naderende einde. 

Je wilt wat tijd voor jezelf met iemand die geen familie band met je heeft maar wel met empathie naar je luistert. Iemand die onvoorwaardelijk met je mee wilt denken, maar jouw wel in je waarde laat in alle beslissingen die JIJ wilt nemen. 

Wat is er dan mooier dat ik met jou op pad kan gaan in jouw reis.

Een reis die jij zelf invult. We bespreken samen wat dat voor jouw is.

Bij Beautopia® in de praktijk of op locatie

Dat mag een dagje wellness zijn in de praktijk van Beautopia® waar ik je onder andere een -aangepaste- Beauty verwenbehandeling met een gespecialiseerde ontspanningsmassage bij kanker kan geven. We kunnen bijvoorbeeld daarvoor of daarna samen gaan lunchen. Ik kan je ophalen en ben jouw chauffeur die dag. Andere mogelijkheden kunnen zijn: een boswandeling,  bezoek aan je favoriete chocolaterie, museum, theaterstuk of winkel behoren ook tot de mogelijkheden.

We bespreken samen de mogelijkheden voor JOUW dag

Je persoonlijke Care-PA tijdens kanker

Sandra 

... luistert naar je, zodat jouw hoofd wat minder vol is met gedachten 

... zorgt dat administratieve zaken voor je geregeld worden, je hebt je energie nodig voor    je eigen lijf

... zorgt dat je geen zorgen meer hebt omtrent het plannen van afspraken

.... kan je laten ontspannen door het organiseren van bijv een Beauty dag voor jou

...  handelt in jou belang 

...  kan je ontzorgen met vele zaken die we altijd eerst samen bespreken. 

...  ook wanneer je gezond bent kan ik je helpen

Maatwerk om jezelf weer ontspannen te voelen tijdens je ziekte

Alle opdrachten worden op maat gemaakt en in nauw overleg besproken, zodat ik een passend aanbod kan doen. Ik werk persoonlijk en zeer vertrouwelijk. 

Aangesloten bij Netwerk Massage bij kanker

Het netwerk massage bij kanker is een landelijk netwerk van gespecialiseerde masseurs en massagetherapeuten

Jaarlijks verplichte bijscholing

Als lid van het netwerk massage bij kanker is het verplicht om jaarlijks een verplichte bijscholing te volgen. Zo kan de kwaliteit bewaakt en gewaarborgd worden  

Vermelding op Verwijsgidskanker.nl 

Een informatieve gids die helpt bij het vinden van ondersteunende behandeling en begeleiding bij kanker

Diversen certificaten mbt opleiding Massage bij kanker

Sinds 2012 gecertificeerd masseur Massage bij Kanker, daarna elk jaar verplichte nascholing. In totaal meer dan 15 extra opleidingen gevolgd. 10jaar ervaring in het masseren van cliënten met oncologische aandoeningen.

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Jouw vaardige handen gaven haar de energie om tijdens één van haar laatste dagen intens te genieten...

Wat lief van je om aan mijn vrouw te denken en dat ze na haar overlijden nog zo in je gedachten is.

Wat waren het bijzondere momenten, hé! Die zondag dat je mijn vrouw “onder handen hebt genomen”, erg letterlijk én erg figuurlijk met een prachtig resultaat. Je hebt haar zelfs, toen het niet meer mogelijk leek, nog prachtige en heerlijke uren gegeven. Ze zweefde weg op een roze wolk, of beter in dit geval een gele wolk.


Ze zei steeds: ik wist niet dat een mens zó moe kon zijn (ze was nóóit moe, zei ze altijd van zichzelf) haar energie was op dat moment niet toereikend om zelf iets te doen.

Maar jouw vaardige handen gaven haar de energie om tijdens een van haar laatste dagen intens te genieten. Je bent een lief mens dat je dat zo vol overgave en liefde doet en ik ben heel blij dat je die liefde aan Marij over hebt kunnen dragen.


Je neemt daarom ook een speciaal plaatsje in tussen al die mooie, fijne, vrolijke, moeilijke, emotionele, verdrietige maar altijd positieve herinneringen.

Ik ben blij dat je er was. Dat ik je er heel erg dankbaar voor ben, kan ik alleen met woorden zeggen maar ik weet dat je mijn gevoel kent.

Joek Baaij

Rustgevend

Mijn ervaringen van de massage zijn alleen maar positief. Ik heb het als heel rustgevend, ontspannen en relax gevonden. Na de massage is het goed gegaan. Op jouw advies heb ik extra water gedronken. Ik heb heel goed geslapen. Ik zou zeer zeker deze massage aanbevelen. Als je deze massage regelmatig zou laten doen, ben ik ervan overtuigd dat dit heel erg goed op je lichaam reageert.

Ans

Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik wil graag een dag met jouw als persoonlijk assistent