Huidverzorging & Ontspanning

Je gaat bij Beautopia ontspannen en stralend de deur uit. 

Beautopia® is geen gewone "salon". Vergeet alles wat je weet over 'klassieke' schoonheidsspecialistes en schoonheidsinstituten. Bij Beautopia®  gaat het om de natuurlijke schoonheid en het goede gevoel van binnenuit.  

Dat geeft jou die mooie uitstraling, die sparkle in je ogen. 

Dat creëer je door middel van ontspanning en dat doe ik bij Beautopia niet binnen een uurtje. Bij mij ben je in professionele handen waar je kunt rekenen op een unieke -wellness- behandeling met 100% -gecertificeerde- natuurlijke producten.

Een reis door de natuur.

Want wie goed in haar vel zit en er verzorgd uitziet, voelt zich zelfverzekerd en straalt dat ook uit!

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Wat is huidverzorging?

Voor de 1 betekent huidverzorging elke 6 weken een klein uurtje naar de schoonheidsspecialist voor een gezichtsbehandeling. Voor de ander is die afspraak: een ontspanningsmoment met aandacht voor haar lichaam en geest en neemt daar ruimschoots de tijd voor.


Voor deze laatste groep ben je bij Beautopia aan het goede adres!  

Onze huid en lijf heeft veel te verduren met alle invloeden van binnen- en buitenaf. Van buitenaf door o.a. milieuverontreiniging, spanning en stress. Van binnenuit door o.a. voeding, beweging, roken, slechte en onvoldoende nachtrust, stress en te weinig ontspanning.


Huidverzorging is dus meer dan alleen een cremetje smeren :) 

Waarom huidverzorging?

Huidverzorging is voor het belang voor je natuurlijke gezondheid. Een natuurlijk schoonheid door een goed gevoel van binnenuit. Dat geeft jou die mooie uitstraling, de sparkle in je ogen.                                     Dat creëer je door middel van o.a. ontspanning. (klik op de foto hiernaast en bekijk de korte video)

   

Ontspanning verbeterd ook weer het zelf-genezend proces van het lichaam; het immuunsysteem, waardoor je er ook gezonder en vitaler uitziet. Je creëert daarmee een natural glow van binnenuit in plaats van dat je van buitenaf je gemoed moet coveren met make up. 


Jij wilt toch ook een mooie uitstraling en die Sparkle in je ogen!  

Mijn werkwijze

Vergeet alles wat je weet over 'klassieke' schoonheidsinstituten en schoonheidsspecialistes. De Naturo-Esthétique™ leidt vrouwen op die gevoelig zijn voor het belang van natuurlijke schoonheid, aromatherapie en fytotherapie en gekozen hebben voor een opleiding in de protocollen van de actieve bio-schoonheidsverzorging.

Als Naturo-schoonheidsspecialiste zal ik goed naar je luisteren en je na een uitgebreide intake zo goed mogelijk adviseren.


De combinatie van Phyt's-producten en Chi Essential Cosmetics producten de ontspanning en de unieke uitgebreide behandelingen garanderen een ultiem welzijn


Om de weldaad van de behandelingen -elke 6 weken- in de praktijk te verlengen, wordt je een beautyprogramma op maat geadviseerd om thuis voort te zetten. 


Beauty behandelingen vanaf  87,-

Phyt's

 Hier begint je reis door de natuur

Met deze "balans" behandeling - Equilibre Care - starten we, je kennismaking met de producten van het merk Phyt's.


Diverse stappen in deze behandeling bevinden zich in een aparte ampul zodat de versheid en hygiëne gegarandeerd kan worden.

Laat mij je meenemen in je reis door de natuur in een oase van geuren, ontspanning en rust. 


Ben je nieuwsgierig en kan je niet wachten, bel dan en ik vertel er graag meer over.

Chi Essential Cosmetics

Ontdek het beste voor jouw huid, recht uit de natuur!

Laat je verleiden door Chi Essential Cosmetics, aromatherapie: écht 100% natuurzuivere huidverbetering voor alle huidtypes en -klachten.


Ervaar de verzachtende, voedende en beschermende werking van biologische, koudgeperste plantoliën

Je bent uniek: kies huidgerichte verzorging op maat, verrijkt met heerlijke etherische oliën!

Waarom kiezen voor Beautopia?

100% natuurlijk en biologische gecertificeerde producten

Beautopia werkt al sinds 2008 met de Cosmebio-gecertificeerde producten van Phyt's uit Frankrijk. Tevens wordt er gewerkt met de producten van Chi Essential Cosmetics uit Breda, Nederland. 

Your Quality time

Bij Beautopia nemen we ruim de tijd voor de behandelingen, reserveer daarom in ieder geval 1,5 uur voor echte quality time voor jezelf. Het zal je goed doen. 

Je persoonlijke gecertificeerde Beauty coach

Je wordt altijd door dezelfde gecertificeerde Naturo-schoonheidsspecialiste geholpen, zij is je engelbewaarder van jouw schoonheid. Sandra is één van de 1e gekwalificeerde Beauticians; Naturo-Esthétique™ van Phyt's in Nederland sinds 2008 

Gratis parkeren 

We hebben natuurlijk het liefst dat je op de fiets komt, maar er is hier een gratis auto parkeerplek voor de deur.

Rustige en natuurlijke omgeving

Gegarandeerd dat je tot rust komt in deze rustige en prachtige omgeving. Je hoort de vogeltjes hun mooiste lied zingen. 

Rolstoel toegankelijk

De praktijk bevindt zich op de begaande grond. 

Hygiene 

De gediplomeerde schoonheidsspecialist is geslaagd voor de H.A.M. code (Hygiëne, Arbeid en Milieu) en dat neem ik bij Beautopia zeer serieus.

- Zo lig je bij Beautopia o.a. altijd in een schoon en fris gedekte behandelstoel/massagetafel. 

- De verpakking van de verzorgingsproducten van de Phyt's behandelingen zitten in ampullen van 1 dosis, om hygiëne en veiligheid te garanderen tijdens de behandeling.


Ervaringen van anderen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Top service bij bestelling

De producten van Phyt's zijn al lang favoriet bij mij en ik ben enorm blij dat Sandra deze ook verkoopt. Bestelling verloopt altijd top en het uitpakken van de bestelling is altijd een cadeau - of je vindt een attent cadeautje :) -

Linda

 • Mooie huid

  Ik heb vanmorgen genoten van de behandeling en was inderdaad op een aantal momenten even heel ver weg. Heerlijk! Dank je wel je ziet het echt aan mijn huid !

  Lenie

 • Vakkundig

  Dank je wel Sandra, ook deze behandeling was weer heerlijk. je verstaat de kunst van de juiste aandacht in combinatie met vakkundige behandelingen een relaxed avondje uit.

  Petra

  Ook een relaxed gevoel en
  mooie huid?