Schoonheidssalon
Behandelingen/Prijs
Massage bij kanker
Phyt's, Chi, Lavera
Edelsteenpoeders
Producten bestellen
Voeding & Superfoods
Coach/Energy Master
Aanbiedingen/Nieuws
Gastenboek
Contact/Afspraak
Links en Nieuws
Stichting YRF

Op deze pagina's vindt je voeding & superfoods om te bestellen. Nog niet alle producten staan hier vermeldt, maar met deze kleine selectie willen wij u een alvast een indruk gegeven. De volledige lijst met alle producten met de voorwaarden zijn per email op te vragen, vermeldt altijd uw naam, adres en telefoonnummer. U kunt producten per email bestellen. Van Beautopia ontvangt u een factuur waarna u vooruit dient te betalen. Wij zullen uw bestelling met zorg verpakken en via de TNT post versturen. Mail naar info@beautopia.nl ((Let op: door een systeemfout wordt het email adres beautopia.EU in de mail vermeldt. Gelieve deze te wijzigen in info@beautopia.NL )

(Wij hebben met de grootste zorg een kleine samenstelling gemaakt vanuit ons aanbod te leveren producten. Het Nederlandse recht op verkoop op afstand is hier van toepassing. Alle prijzen zijn incl. BTW, maar excl verzendkosten, prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden)

Op alle foto's en teksten © Beautopia®

Spelt meerzaden koekje_nl_55.jpg
Spelt meerzaden koekje van Billy's Farm
http://www.billysfarm.nl/producten.php?id=55
€ ,085 per stuk
Mattison 45_lg_absolute_chia_seeds_raw_bio.jpg
De Chia zaadjes van Mattison zijn afkomstig van de bloemen van de Salvia Hispanica (de Chiaplant) en werd vroeger gebruikt als medicicijn door de Maya’s en Azteken. Deze superfood bevatten van nature veel omega-3 vetzuren, vitamine, voedingsvezels, antioxidanten, mineralen en eiwitten.
€ 7,95, pot 250 gram
Terug      

Alle tekst en foto's op deze site © van Beautopia®, Sprundelsebaan 323, Etten-Leur. 076-503 13 89 | office@beautopia.nl